Suomen ensimmäinen automatisoitu valokuvastudio

Me tuotamme kaikki tuotekuvasi nopeasti,
helposti ja edullisesti. 

Tuote-, muoti- sekä verkkokaupan valokuvaus,
kaikki saman katon alla

Hyvillä tuotekuvilla parannat brändisi kiinnostavuutta, myyntiä ja vähennät palautuksia. Meiltä saat parhaat verkkokauppaan, nettisivuille ja tuotekuvastoihin sopivat tuotevalokuvat.

STOODIO sijaitsee Konepajassa, muodikkaassa Helsingin Telakkarannassa. Studiomme on valoisa ja hyvin varusteltu. Olet aina tervetullut meille keskustelemaan kuvista, tutustumaan toimintaamme tai vain nauttimaan kupin kahvia.

Hyödynnämme valokuvaamisessa ainutlaatuisia StyleShoots-laitteita joiden ansiosta kuvaaminen on nopeaa ja johdonmukaista. Ammattimaiseen tiimiimme kuuluu mm. valokuvaaja, stylisti sekä kuvankäsittelijöitä. Toteutamme siis kaikki tuotekuvat laidasta laitaan.

"Stoodio Oy on täyttänyt tehtävänsä [...] todella asiallisesti. Me voimme nykyisin luottaa siihen, että tuotekuvamme ovat aina yhtä hyviä ja laadukkaita kuin tuotteemme.  StyleShoots -laitteet ovat loistava tapa kuvata tehokkaasti tuotteitamme ja yhteistyössä Stoodion kanssa olemme saaneet myös huomattavasti leikattua verkkokaupan tuotekuvaamisen kustannuksia."  

Jani Fagerroos - Makia Clothing Oy
Webstore Manager

"Stoodio Oy:n etuja on kuvaamisen helppous ja nopeus. Me toimitamme heille uudet tuotteet ja Stoodio toimittaa meille syvätyt ja viimeistellyt verkkokauppavalmiit kuvat muutamassa tunnissa. Näin me saamme uutuudet verkkokauppaan nopeasti ja ostajat pääsevät niitä heti ostamaan. Yhteistyö Stoodion kanssa on toiminut saumattomasti ja voimme heitä lämpimästi suositella."

Sini Gustaffson, Vimmacompany Oy
Photographer and Store Manager

"Meille korkeatasoiset tuotekuvat ovat  tärkeä osa brandiamme ja niiden avulla välitämme haluamamme viestin kuluttajille. StoodioOy on mainio palvelu, jota me hyödynnämme niin verkkokauppa-, lookbook- kuin detaljikuvissamme. Stoodio on nopea, joustava ja hauska yhteistyökumppani." 

Toni Tervilä, Formal Friday Oy 
CEO

Prosessimme:

Prosessimme sisältävät kaikki ne tärkeät vaiheet, joita tarvitaan huippuluokan tuotekuvien aikaansaamiseksi:

 • Tuotteiden esivalmistelu: höyrytys, silitys ja varmistus siitä, että tuotteet ovat valmiita kuvattavaksi

 • Tuotekuva-tyypin valinta: Kuvakollaasi, näkymätön mallinukke, henkarikuva, tasokuva vai jotain muuta

 • Stailausvaihtoehdot: Sopivan tyylin valinta perustuu aina vaatimuksiinne; rento vai muodollinen, yksityiskohtien huomioiminen ( vetoketjut, napit, taskut jne.)

 • Kuvakulma: Edestä, takaa, päältä, detaljikuvat jne.

 • Kuvaus: Me hyödynnämme kuvaamisessa samoja ainutlaatuisia StyleShoots –laitteita, jotka tuottavat kuvia maailman isoimmille verkkokaupoille ja johtaville fashion-brandeille.

 • Nimeäminen: Nimeämme tuotekuvanne ohjeidenne mukaisesti ja hyödynnämme myös viivakoodeja. Käytämme isoimmissa tuotemäärissä myös omaa QR –koodijärjestelmäämme nopeuttaaksemme prosesseja

 • Jälkimuokkaus: Käytämme Photoshop-ohjelmia varmistaaksemme kuvien puhtauden, värien oikeellisuuden ja sen, että tuotteenne näyttävät aina parhaat puolensa. Lisäksi voimme lisätä kuviin varjoja, kehyksiä ja taustoja sekä tarvittaessa värittää tai muokata kuoseja tarpeidenne mukaan.

 • Kuvien koon muokkaaminen ja tallennus: Me voimme toimittaa kuvanne PNG, JPG, TIFF tai psd -tallennusmuodoissa ja kaikissa mahdollisissa kuvakoissa.

 • Kuvan toimittaminen: Toimitamme tuotekuvat sähköisesti joko Dropboxin kautta tai suoraan USB-muistitikulla.

 • Kuvien säilytys: Me tallennamme kaikki ottamamme tuotekuvat sekä muokatussa että alkuperäisessä muodossa. Näin kuvanne ovat aina turvassa ja toimitettavissa uudelleen.

Mitä me teemme?

Tarjoamme palveluamme kahdella eri tavalla:

 1. VUOKRAA STUDIO – voit vuokrata studiomme 5 tunnin sessioissa. Voit käyttää omia stylistejäsi tai hyödyntää meidän ammattilaisiamme.
 2. TUOTEKUVAT – Jätä tuotekuvien toteutus meille. Me teemme kaiken ohjeidenne mukaisesti.

Kun vuokraat studiotamme ensimmäisen kerran, koulutamme sinut sen käyttöön. Tyypillisesti lyhyt, noin 10-15 minuutin kurssi riittää.

STOODIO voi tuottaa teille kaikki tarvitsemanne tuotekuvat erittäin nopeasti, korkealaatuisina ja kustannustehokkaasti. Näin voitte varmistaa aina johdonmukaiset tuotekuvat omille nettisivuillenne, verkkokauppaan ja tuotekuvastoihin ja näin sekä parantaa myyntiä ja vähentää palautuksia.

Tervetuloa studioomme!