Suomen ensimmäinen automatisoitu valokuvastudio

Me tuotamme kaikki tuotekuvasi nopeasti,
helposti ja edullisesti. 

Kaikki verkkokaupan tuotekuvat ja tuotevideot saman katon alla.  Me kuvaamme vaatteita ja varusteita, kelloja ja koruja, tuotteita ja tapettia, ihmisiä ja eläimiä; elämää kaikilta kanteilta.

Hyvillä tuotekuvilla ja -videoilla parannat brändisi kiinnostavuutta, myyntiä ja vähennät palautuksia. Meiltä saat parhaat verkkokauppaan, nettisivuille ja tuotekuvastoihin sopivat tuotevalokuvat ja -videot.

STOODIO sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, vanhassa Novitan teollisuustalossa. Studiomme on valoisa ja hyvin varusteltu. Olet aina tervetullut meille keskustelemaan kuvista, tutustumaan toimintaamme tai vain nauttimaan kupin kahvia.

Hyödynnämme valokuvaamisessa ainutlaatuisia StyleShoots-laitteita, joiden ansiosta kuvaaminen on nopeaa ja johdonmukaista. Olemme saaneet ensimmäisenä studiona Skandinaviassa käyttöömme myös uuden StyleShoots Live-laitteen, jolla toteutamme tuotevideoita ja still-kuvia. Ammattimaiseen tiimiimme kuuluu mm. valokuvaajia, stylisteja sekä kuvankäsittelijöitä. Toteutamme siis kaikki tuotekuvat laidasta laitaan.

"Stoodio Oy on täyttänyt tehtävänsä todella asiallisesti. Me voimme nykyisin luottaa siihen, että tuotekuvamme ovat aina yhtä hyviä ja laadukkaita kuin tuotteemme.  StyleShoots -laitteet ovat loistava tapa kuvata tehokkaasti tuotteitamme ja yhteistyössä Stoodion kanssa olemme saaneet myös huomattavasti leikattua verkkokaupan tuotekuvaamisen kokonaiskustannuksia."  

Jani Fagerroos - Makia Clothing Oy
Webstore Manager

"Stoodio Oy:n etuja on kuvaamisen helppous ja nopeus. Me toimitamme heille uudet tuotteet ja Stoodio toimittaa meille syvätyt ja viimeistellyt verkkokauppavalmiit kuvat muutamassa tunnissa. Näin me saamme uutuudet verkkokauppaan nopeasti ja ostajat pääsevät niitä heti ostamaan. Yhteistyö Stoodion kanssa on toiminut saumattomasti ja voimme heitä lämpimästi suositella."

Sini Gustaffson, Vimmacompany Oy
Photographer and Store Manager

"Meille korkeatasoiset tuotekuvat ovat  tärkeä osa brandiamme ja niiden avulla välitämme haluamamme viestin kuluttajille. Stoodio Oy on mainio palvelu, jota me hyödynnämme niin verkkokauppa-, lookbook- kuin detaljikuvissamme. Stoodio on nopea, joustava ja hauska yhteistyökumppani." 

Toni Tervilä, Formal Friday Oy 
CEO

Prosessimme:

Prosessimme sisältävät kaikki ne tärkeät vaiheet, joita tarvitaan huippuluokan tuotekuvien aikaansaamiseksi:

 • Tuotteiden esivalmistelu: 

 • Tuotekuva-tyypin valinta:

 • Stailausvaihtoehdot

 • Kuvakulma:

 • Kuvaus:

 • Nimeäminen:

 • Jälkimuokkaus:

 • Kuvien koon muokkaaminen ja tallennus:

 • Kuvien säilytys: 

   

Mitä me teemme?

Tarjoamme palveluamme kahdella eri tavalla:

 1. VUOKRAA STUDIO – voit vuokrata studiomme ja käyttää omia stylistejäsi tai hyödyntää meidän ammattilaisiamme.
 2. TUOTEKUVAT – Jätä tuotekuvien toteutus meille. Me teemme kaiken ohjeidenne mukaisesti.

Kun vuokraat studiotamme ensimmäisen kerran, koulutamme sinut sen käyttöön. Tyypillisesti lyhyt, noin 10-15 minuutin kurssi riittää.

STOODIO toteuttaa puolestanne kaikki tarvitsemanne tuotekuvat  nopeasti, korkealaatuisina ja kustannustehokkaasti. Näin voitte aina varmistaa johdonmukaiset tuotekuvat omille nettisivuillenne, verkkokauppaan ja tuotekuvastoihin ja näin sekä parantaa myyntiä että vähentää palautuksia.

Tervetuloa studioomme!