Kaikille sopiva palvelu

Kaiken kokoiset tuotemerkit, verkkokaupat ja jälleenmyyjät luottavat  palveluumme nopeutemme,  korkealuokkaisten kuvien ja kustannustehokkuutemme ansiosta. Jos et ole vielä vakuuttunut, tutustu asiakkaisiimme ja lue mitä he kertovat meistä.

Täydellinen tuotekuvapaketti

Me tiedämme, mikä ja miten hyvä tuotekuva toimii parhaiten verkossa. Olemme kehittäneet ihanteellisen kuvakokonaisuuden verkkokauppaan. Nyt sinun on mahdollista saada kaikki tarvitsemasi tuotekuvat ja tuotevideot samasta paikasta, helposti ja yksinkertaisesti hinnoiteltuna.

Meistä

Me STOODIOlla uskomme, että työmme puhuu puolestaan. Toteutamme tuotekuvat nopeasti, helposti, johdonmukaisesti ja kustannustehokkaasti kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Olemme toimineet Helsingissä vuodesta 2016 ja tähän mennessä palvelleet reilusti yli 200 asiakasta. Tilavassa ja nykyaikaisessa studiossamme on kaikki tarvittava, jotta voimme toimittaa parhaita tuotekuvia ja -videoita nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.

HORIZONTAL

HORIZONTAL-laitteella, tason päällä toteutetut tuotekuvat ovat nopea ja helppo tapa luoda ammattimaista, laadukasta ja johdonmukaista kuvasisältöä kaikkiin tarpeisiisi. Tämä kuvaustyyli sopii mainiosti mm. lasten vaatteisiin, asusteisiin, yksittäisiin tuotteisiin tai vaikka upeisiin sommitelmakuviin.  Laitteemme syväävät kuvat automaattisesti, jolloin ne ovat erittäin monikäyttöisiä kaikenlaisiin kuvatarpeisiin.

VERTICAL

VERTICAL-laitteella tuote kuvataan joko näkymättömän mallinuken päällä tai ripustettuna henkarille. Laitteemme poistavat taustan automaattisesti, jolloin kuvat ovat heti käytettävissä niin verkkokaupassa, printissä kuin kaikissa sosiaalisen median kanavissanne. Tämä kuvaustyyli on ylivoimainen vaatteiden esittelyssä, sillä vaatteen rakenne ja istuvuus pääsevät todella oikeuksiinsa.
LIVE

LIVE-tuotekuvat ja -videot toimivat loistavasti, kun haluat esitellä tuotteesi käytössä; miten vaate istuu, liikkuu ja laskeutuu mallin päällä.  LIVE on aina valmis studio, jolla voidaan kuvata studiolaatuiset still-kuvat sekä upeat catwalk-videot nopeasti ja helposti. Studiomiljöö voidaan somistaa esimerkiksi taustaa vaihtamalla juuri brändiisi sopivaksi tai muokata kuvia jälkikäteen. Vaihtoehdot ovat rajattomat.Ota Yhteyttä

Saammehan auttaa sinua herättämään tuotteesi eloon kiitetyn palvelumme, upean tekniikkamme ja kokemuksemme avulla. Palveluksessanne. STOODIO.

    tai siirry Yhteystiedot -sivulle

    Valikko