TEHOKKAALLA TIIMILLÄ, PILKE SILMÄKULMASSA

Olemme pieni ja tehokas ryhmä eri osa-alueiden ammattilaisia. Meillä kaikilla on yhteinen päämäärä ja intohimo luoda upeita tuotekuvia. Vastaamme jokainen omalta osaltamme siitä, että toimitamme asiakkaillemme aina laadukkaita tuotekuvia ja -videoita. Meillä STOODIOlla on hallussamme alan viimeisin tekniikka, osaaminen ja kokemus, minkä vuoksi pystymme toimittamaan juuri sitä, mitä lupaamme.
Asiakkaidemme tyytyväisyys on kaiken toimintamme ja kehittämistyömme perusta.

Richard
Eggleton

toimitusjohtaja
+358 40 8305650
richard@stoodio.fi

Richardilla on yli 25 vuoden kokemus ympäri maailman toteutetuista vaativista projekteista. STOODIOssa hän toimii toimitusjohtajana, kuvaa LIVE-laitteellamme ja vastaa lisäksi jälkituotannosta. Riku on hulluna golfiin ja krikettiin.

Henrik
Geitel

head of sales
+358 50 5423464
heka@stoodio.fi

Hekalla on yli 30 vuoden myynti- ja markkinointikokemus, joten hän tuntee hyvin erilaiset kuvatarpeet niin toimittajana kuin asiakkaana.  Heka on myös innokas wannabe-golfari ja luonnossa liikkuja.

Riitta
Weck

head of styling
riitta@stoodio.fi

Riitalla on yli 30 vuoden kokemus useista eri pääkaupunkiseudun huippuluokan muotiliikkeistä. Hän vastaa STOODIOn stailauksista ja löytää varmasti oikean istuvuuden vaatteillesi. Riitta rakastaa 50-lukua; aikaa kun Elvis oli nuori ja autot oikeasti rautaa.

Harsha
Chawhan

valokuvaaja ja jälkikäsittelijä
harsha@stoodio.fi

Harsha on valokuvaajamme, joka on erikoistunut pieniin ja vaativiin tuotteisiin. Hän myös jälkikäsittelee kuviamme ja editoi videoitamme. Kun Harsha ei kuvaa, hän rakastaa ajaa moottoripyörällään.

Essi
Kovalainen

visualisti ja stailisti
essi@stoodio.fi
Äitiysvapaalla

Essi on STOODIOn stailisti, joka tuo meille uuttaa, tuoretta näkemystä. Hän on toiminut visualistina useissa eri kansainvälisissä muotiketjuissa ja tuntee kaikki uusimmat trendit ja viimeisimmät tyylit.

Ankita
Gupta

kuvankäsittelijä ja stailisti
ankita@stoodio.fi

Ankita on stailisti ja kuvankäsittelyn ammattilainen. Hän on työskennellyt tekstiilisuunnittelijana, tuotekuvaajana ja kuvankäsittelijänä sekä Intiassa että Suomessa. Ankita on innokas ruoan ja matkailun harrastaja ja hän rakastaa tehdä tekstiilipainatuksia ja paperi-käsitöitä.

Anastasia
Kuleva

kuvankäsittelijä, stylisti ja malli
anastasia@stoodio.fi

Anastasia, tuttavallisemmin Ana on kuva- ja videokäsittelijä, stailisti ja tarvittaessa hän viihtyy myös kameran edessä. Vapaa-aikanaan Ana maalaa, piirtää ja kuvaa videoita.

Suvi
Lehtimäki

stailisti
suvi@stoodio.fi

Suvilla on vestonomin tutkinto Metropolia ammattikorkeakoulusta. Hän on toiminut pitkään muodin parissa ja viimeisimpänä ennen Stoodiota Reimalla. Suvi rakastaa muotia, ompelemista ja kaikenlaista kulttuuria, mutta ei valokuvamallina olemista!

Ela
Golda

studioassistentti
ela@stoodio.fi

Elalla on maisteritutkinto muotoilusta ja kandidaatintutkinto graafisesta suunnittelussa Krakovan Fine Art Akatemiasta. Stoodiolla Ela auttaa tuotteiden esikäsittelyssä ja hän osaa myös photoshopata hyvin. Hän on alunperin Puolasta, mutta rakastaa puhua suomea – ja nolaa jotkut meistä, jotka ei osaa!

Miten meistä tuli me?

STOODIO syntyi keväällä 2016, kun totesimme, että markkinoilta puuttuu yritys, joka pystyisi toimittamaan kaikille halukkaille verkkokaupan tarvitsemia johdonmukaisesti toteutettuja tuotekuvia ja tuotevideoita ja jotka toimitetaan nopeasti, vaivattomasti, sekä erittäin kustannustehokkaasti. Yritys, jonka varaan asiakkaat voisivat uskoa tuotekuvauksensa.

Löysimme StyleShootsin ja Orbitvun,  joiden upeiden, automaattisten kuvauskonseptien avulla me saimme toteutettua unelmamme ja avattua STOODION. Nyt olemme saaneet tällä matkalla palvella tuotekuvauksen tai kuvakonsultoinnin saralla jo yli 250 suomalaista ja kansainvälistä yritystä…ja matkamme jatkuu.

Palveluksessanne.

Palautetta Asiakkailtamme

Valikko