Täydellinen tuotekuva -paketti

Täydellinen tuotekuva -paketti
by STOODIO

Ohi ovat ne päivät kun yksi tuotekuva verkkosivulla riitti myymään tuotteen. Kilpaillaksesi tuhansien muiden verkkokauppojen kanssa tulee sinun erottua ja tarjota hyviä fiiliksiä sekä erinomaisia kuvia ja videoita tuotteistasi. Tämä lisää myyntiä ja vähentää palautuksia. Me olemme  alan ammattilaisia ja haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tuotteillesi parhaan kokonaisuuden kuvia ja/ tai tuotevideoita.  Täydellisen tuotekuvastudiomme ja ammattilaistemme avulla voit luottaa siihen, että saamme tuotua esille tuotteesi parhaat puolet. Ota siis yhteyttä.

Etkö tiedä, miten edetä? Haluatko, että tutkitaan ennen kuin hutkitaan? Me tarjoamme palvelua, jossa me analysoimme sivustosi, vertaamme tarjontaasi kilpailijoihisi, arvioimme tuotteesi esillepanon ja näiden perusteella teemme sinulle räätälöidyn Style Guiden. Tämä sisältää perustellut ehdotukset tuotteiden kuvaukselle, stailaukselle, kuvien tallennusmuodoille, parhaalle nimeämiselle ja myyvimmille kuvakokonaisuuksille. Ota siis yhteyttä.

Live still -kuvat ja videot

Brändien on jatkuvasti sitoutettava asiakkaansa toimittamalla laadukasta sisältöä kaikissa eri kanavissaan. LIVEn avulla toteutamme sinulle hyvin nopeasti valmiiksi editoidut tuotevideot ja laadukkaat still-kuvat. Kaikki ovat heti valmiina sähköisiin kauppapaikkoihin, Instagramiin, Snapchatiin, Facebookiin tai isoille screeneille.

LIVEn avulla toteutamme kaikki kuvat ja videot nopeasti, vaivattomasti ja edullisesti. Voit helposti muokata taustoja ja studion lattiaa. Laitteemme mahdollistavat niin värikkäät aikakausilehtimäiset tyylit kuin yksinkertaisemmat, tuotteeseen keskittyvät tuotekuvat ja -videot. LIVEn avulla maksimoit luovuutesi.

Tutustu hintoihin >

Vertical Tuotekuvat

Verkkokaupassa tuotekuvien johdonmukaisuus on erittäin tärkeää. Kuvien tulee olla ammattimaisesti ja huolellisesti toteutettuja, ne tulee saada nopeasti ja vielä mahdollisimman kustannustehokkaasti. VERTICAL-laitteemme avulla voimme toteuttaa tuotekuvanne juuri näin. Tutustu oheiseen kuvagalleriaan ja kuvittele kuinka hyvältä sinun tuotteesi voisivat näyttää kuvattuina VERTICAL-laitteella.

Tutustu hintoihin >

Horizontal tuotekuvat

HORIZONTAL-laitteemme on todella nopea! Kuvaamisesta valmiiksi syvätyn, verkkokauppavalmiin tuotekuvan toimittamiseen kestää vain muutamia minuutteja. Siksi kuvat ovat niin monikäyttöisiä ja tehokkaita. Syvättyihin kuviin on helppo lisätä taustoja, varjoja tai yhdistellä tuotteita myyviksi sommitelmiksi. Tutustu oheiseen kuvagalleriaan ja näet paljon eri vaihtoehtoja. Miten me voisimme auttaa sinua tehostamaan tuotekuvatoimintojasi?

Tutustu hintoihin >

Ota Yhteyttä

Saammehan auttaa sinua herättämään tuotteesi eloon kiitetyn palvelumme, upean tekniikkamme ja kokemuksemme avulla. Palveluksessanne. STOODIO.

    tai siirry Yhteystiedot > -sivulle

    Valikko