• MITEN MEISTÄ TULI ME – Stoodion tarina

  STOODIO syntyi keväällä 2016, kun totesimme, että markkinoilta puuttuu yritys, joka pystyisi toimittamaan kaikille halukkaille verkkokaupan tarvitsemia johdonmukaisesti toteutettuja tuotekuvia ja -videoita ja jotka toimitetaan nopeasti, vaivattomasti, sekä erittäin kustannustehokkaasti. 

  More
 • LIVE – Still-kuvaa ja videota

  Brändien on jatkuvasti sitoutettava asiakkaansa toimittamalla laadukasta sisältöä kaikissa eri kanavissaan. On hyvä toimittaa omalle tuotemerkille sopivaa materiaalia verkkoon tasaisesti ja näin muistuttaa asiakkaita, motivoida heitä ja antaa hyviä ideoita ja etenkin tunteita.

  More
 • Pystykuva, nukkekuva, torsokuva, näkymätön nukkekuva, leijuva kuva; rakkaalla lapsella on monta nimeä

  Kuvaamistamme vaatteista suurin osa kuvataan joko ns. näkymättömän nuken päällä tai  henkarilla vapaasti riippuvana.  Tämä on monesti paras tapa osoittaa kuluttajalle tai potentiaaliselle asiakkaalle tuote sellaisena kuin se on suunniteltu. Tuote istuu, laskeutuu ja näyttää juuri siltä, kuin olette sen ajatellut.

  More
 • Tasokuvaus toimii aina!

  Tasolla kuvattavat tuotteet ovat verkkokaupan pidetyin ja käytetyin kuvaustapa. Tasolla voidaan kuvata nopeasti, johdonmukaisesti, tehokkaasti ja edullisesti. Etenkin asusteet, lasten vaatteet, erilaiset pakkaukset, ruoka- ja kuvasommitelmat ovat kiitollisia tasolla kuvattavia.

  More
 • Totta, joku nämäkin valokuvaa…

  Yleensä me emme noteeraa tuotekuvia millään lailla. Ne vaan ovat niin oleellinen osa jokapäiväistä elämäämme. Hammastahnatuubi TV-mainoksessa tai kengännauhat marketin ilmoituksessa. Ei ihan heti tule mieleen, millaisia heijastuksia tuubissa on tai miten nauhat on kieputettu.

  More
 • Miten me kuvaamme leivänpaahtimet ja  lasten lamput

  Jokainen meistä on joskus nähnyt verkkokaupassa ärsyttävän huonoja kuvia, epätarkkoja ja  huonosti valaistuja… tai niitä kuvia joita ei ole. Niitä, jotka muuten näyttäisivät miltä tuote oikeasti näyttää takaa.. tai onko jokin minulle tärkeä yksityiskohta tässä tuotteessa?

  More
 • Yleensä se pienellä präntätty unohtuu, mutta tässä se on kaikki yhdessä paikassa

  STOODIOn toimintatavat, hinnoittelu, kuvaaminen studioillamme ja muuta tärkeää lisätietoa.

  More