STOODIO ON JO YLI 200 ASIAKKAAN LUOTTOSTUDIO, JOSTA SAAT KAIKKI TARVITSEMASI KUVAT JA VIDEOT YRITYKSEN TAI KUVATTAVIEN TUOTTEIDEN KOOSTA RIIPPUMATTA.

TAPAA TIIMIMME

TEHOKKAALLA TIIMILLÄ JA PILKE SILMÄKULMASSA SUJUVAT VAATIVAMMATKIN KUVAUKSET

Heka

Head of Sales

+358 50 542 3464

heka@stoodio.fi

Henrik Geitel

Heka vastaa STOODIOlla myynnistä ja on yksi yrityksen perustajista. Hekalla on kokemusta vaatealalta yli 30 vuoden ajalta. Myynnin lisäksi hän hoitaa logistiikkaa ja laskutusta. Heka on yleensä pääkontakti asiakkaisiin päin.

Tomiina

Sales & Marketing

+358 40 778 5027

tomiina@stoodio.fi

Tomiina Ross-Campbell

Tomiina on puoliksi suomalainen ja puoliksi yhdysvaltalainen, hän puhuu suomea, ruotsia ja englantia. Tomiina on aiemmin työskennellyt Peak Performancella, Hard Rock Caféssa, Patagonialla ja hänellä on kokemusta valokuvaajana ja ääninäyttelijä. Tomiina hoitaa myös myynnin, logistiikan, laskutuksen ja on toinen pääkontakti asiakkaisiimme.

Anastasia

Anastasia

Ana on kuvankäsittelijä ja hänellä käytössä sekä Photshop että Premiere Pro. Hän on erikoistunut videoihin. Ana toimii välillä myös meidän in house -mallinamme ja on ollut mukana useissa kuvauksissa.

Andrei

Andrei

Andrei on kuvankäsittelyn asiantuntija, erityisesti ihon käsittelyn, värinkorjauksen ja väriluokituksen ammattilainen. Hän on erikoistunut Photoshopin, Lightroomin ja Capture One Pron käyttöön. Andrei aloitti kuvien muokkaamisen vuonna 2015 ja on tehnyt kuvien viimeistelyä useille aikakauslehdille ja isoille tuotemerkeille.

Ankita

Ankita

Ankita on kuvankäsittelijä ja toimii lähinnä Photoshopilla. Ankitalla on tekstiilisuunnittelijan koulutus ja hän on asunut Suomessa vuodesta 2014. Ankita toimii joskus myös stylistina Horizontal- ja Vertical-laitteilla.

Ela

Ela

Ela on kuvankäsittelijä ja käyttää Photoshopia. Hänellä on Product Design maisterintutkinto ja Graphic Design ja Product Design -kandin paperit. Ela on Puolasta, mutta puhuu virheetöntä suomea.

Elena

Elena

Elena on valokuvaaja ja taiteellisen johtajan. Hänellä on Fine Arts Degree Barcelonan yliopistosta, lisäksi hän on opiskellut valokuvausta EFTissä Madridissa, Espanjassa.

Gosia

Gosia

Gosia on valokuvaaja ja kuvankäsittelijä. Myös hänellä on maisteritutkinto valokuvauksesta ja pitkä kokemus asiakaspalvelusta. Hänessä yhdistyy intohimo sekä valokuvaukseen että positiiviseen asiakaskokemukseen.

Hanna

Hanna

Hanna on stylisti ja hänellä on pitkä, lähes 30 vuoden kokemus studio-työskentelystä ja visuaalisesta markkinoinnista. Meillä Hanna operoi sekä Horizontal- että Vertical- laitteitamme. Hanna tuli STOODIOlle pitkän Stockmann studio -uran jatkoksi.

Harsha

Harsha

Harsha vastaa STOODIOlla yläkerran studiosta ja kaikesta valokuvaamisesta. Koulutukseltaan hän on valokuvaaja ja asiantuntija Photshopissa, Premieressä ja Lightroomissa. Lisäksi hänellä on insinöörin koulutus ja MBA.

Pete

Pete

Pete on valokuvaaja ja kuvankäsittelijä. Hänellä on Master´s Degree in Photography Brightonin yliopistosta. Pete on alunperin Lontoosta ja muutti Suomeen 2016.

Riitta

Riitta

Riitta on päästylistimme ja myös yksi STOODIOn perustajista. Riitta on stailannut ja myynyt vaatteita yli 30 vuotta. Suurimman osan ajastaan hän työskentelee Vertical-laitteella.

Suvi

Suvi

Suvi on stylisti ja hänellä on pitkä kokemus muotialalta. Hän toimii niin Vertical-  kuin Horizontal -laitteillamme ja vastaa pääasiassa myös LIVE-laitteella kuvaamisesta. Suvilla on Vestonomin tutkinto.

Tatiana

Tatiana

Tatiana on studioassistenttimme ja hän esikäsittelee kaikki kuvattavat tuotteet (eli  silittää, höyryttää, viikkaa ja pakkaa). Tatiana tuli Suomeen keväällä 2022 Ukrainasta. Ennen Suomeen saapumistaan Tatiana on työskennellyt 13 vuotta energiantuotantoon kaasumuuntajien ohjaajana. Edelliset 15 vuotta hän oli päivystyslaboratorio teknikkona.

Richard

Richard

Richard on toimitusjohtajamme ja STOODION perustajia. Hän on alun perin Englannista, mutta asunut Suomessa jo vuodesta 2002. Yrityksen johtamisen lisäksi hän myös käsittelee kuvia Photoshopilla ja Premiere Prolla ja operoi LIVE-laitettamme.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

    ”Vaikka yrityksemme sijaitsee Islannissa, on yhteistyö STOODIONn kanssa ollut niin helppoa, ammattimaista ja nopeaa.  Asiakaspalvelu on erinomaista ja me voimme suositella heitä erittäin lämpimästi.”

    – ZO • ON Iceland